Dit jaar, op 29 april, wordt onze Boxtelse Reus Jas de Keistamper 70 jaar.
Ter gelegenheid daarvan nodigt Jas, van ganser harte, alle “Keistamperpeuters” uit om zijn verjaardag met hem te komen vieren in spiegeltent “Bon Salon” in het park bij kasteel Stapelen.
Als speciale traktatie voor al onze Boxtelse peuters zullen bekende Boxtelaren in de spiegeltent het prentenboek “Reus Jas helpt een handje” voorlezen.
Dit boek werd ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van Jas gemaakt en in 2015 ook voorgelezen aan onze Boxtelse peuters, maar deze kinderen zitten inmiddels al enkele jaren op de basisschool.
Twee jaar geleden trakteerde reus Jas ruim 600 Boxtelse kinderen in de spiegeltent op poppenkast voorstelling “De Toverketting” waarin Jas zelf een heel belangrijke rol speelde.
Na vier jaar dus weer eens tijd voor een gezellig voorlees moment in de spiegeltent.
Natuurlijk is er vanwege de verjaardag van Jas na afloop van de vertelling ook iets te drinken en iets lekkers. U krijgt als groepsleiding, per groep, een gratis exemplaar mee van het prentenboek, om het nog regelmatig zelf voor te kunnen lezen en verder in de “leeshoek” van uw lokaal een plek te geven.
Alle Boxtelse peuterspeelzalen en kinderdagverblijven zijn inmiddels uitgenodigd.