Ratatouille zingt in de ‘Bon Salon’

Kamerkoor (light) Ratatouille uit Boxtel zal 30 mei 2019 een optreden verzorgen in de Spiegeltent in park Stapelen te Boxtel..
Gemengd koor Ratatouille bestaat uit 18 enthousiaste zangers, onder leiding van dirigent Kees Doevendans, die op een animerende wijze meerstemmige (veelal a capella) muziek brengen.
Zoals de naam al doet vermoeden is het repertoire zeer breed en gevarieerd en u zult dan ook zowel klassieke werken als ook werken van hedendaagse componisten/arrangeurs (waaronder onze dirigent Kees Doevendans) kunnen beluisteren en aanschouwen want Ratatouille heeft ook ‘presentatie’ hoog in het vaandel staan.
Het Spiegeltentthema dit jaar is: ‘Geluk kent geen maat’. Ratatouille heeft onlangs een concertreeks verzorgd met een gelijkend thema: ‘Geluk, je zult het maar hebben’ en zullen deze avond verschillende nummers uit deze concertreeks ten gehore brengen.
Ook zullen enkele nummers te beluisteren zijn afkomstig uit het ‘huidige repertoire in training’ want Ratatouille is alweer fanatiek bezig met een volgend concert waarover u over niet al te lange tijd verdere informatie kunt verwachten.
Meer informatie: www.kamerkoorratatouille.nl