Programma Stapelen 2022

Programma Spiegeltent Bon Salon Stapelen 2022

Het programma in de Spiegeltent juni 2022, park Stapelen, Boxtel, is definitief! En wat een variatie: muziek, kinderactiviteiten, informatie, ontmoetingen, jeu de boules en nog veel meer.

We starten op zaterdag 11 juni om 16.00 uur met een bedankmiddag voor alle vrijwilligers van Boxtel Vooruit. Het verdere programma van week 1.

Week 2 start op zaterdagmiddag 18 juni om 12.00 uur met een programma georganiseerd door de Lionsclub Dommel en Aa Boxtel. Daarna volgt er weer een week met vele activiteiten. Nieuwsgierig? Kijk hier voor meer informatie over week 2.

Zaterdag 25 juni start 'smorgens met een programma georganiseerd door de Vrienden van Zorggroep Elde. Daarna de laatste week met opnieuw tal van divers aanbod. Laat je verrassen in week 3.

In alle drie de weken zijn er diverse ochtenden met voorleesactiviteiten voor de Kinderdagverblijven. Op 22 juni en 29 juni om 10.30 uur is het voorlezen voor vaders, moeders, opa's en oma's die met hun (klein)kinderen willen komen en dan georganiseerd door de bibliotheek.

 

Op uitnodiging betekent dat het een speciale bijeenkomst is waarvoor de gasten zijn uitgenodigd door de betreffende organisatie.