Jeu de boules

Beste mensen, beste boulers,

Het mag weer, dus na jaren weer het Kasteel Stapelen Jeu de boules toernooi 2022 op zondag 26 juni.

Hierbij de officiële aankondiging voor het grote Jeu de boules toernooi ‘Kasteel Stapelen’ 2022. Na de gebroeders Hendriks in 2015, Herman van de Sande en zijn dochter Loes van de Sande in 2016, Joke van Geel en Moes Rkhaoui in 2017 zijn de winnaars van 2019 Wim en Mirjam Janssen de huidige ridder en jonkvrouw van Kasteel Stapelen.

Na de Corona periode gaan we weer op zoek naar kersverse ridder(s) en/of jonkvrouw(en) 2022! De ambiance in het park van Kasteel Stapelen is weer optimaal met de aanwezigheid van de Spiegeltent. Dus mooie banen prachtig onderkomen en muziek op zondag 26 juni 2022. 

 Een aantal belangrijke praktische zaken.

- Er wordt gespeeld in doubletten. De kosten voor een doublet zijn € 10,-. Graag contant te betalen op de speeldag.

- Ontvangst is om 10.30 uur (koffie is klaar). - De Spiegeltent staat er weer en er is live – muziek. - Drank en eten (lunch) zijn aanwezig.

 Alleen bij stormmelding wordt het toernooi afgelast, wordt via de mail kenbaar gemaakt.

We starten met de eerste speelronde om 11.00 uur.

Daarna 3 rondes en de finale met natuurlijk pauzes om de inwendige mens te versterken.

Rond 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden: Ridderslag (accolade) winnaars tot ‘Ridder en/of Jonkvrouw’. Aansluitend receptie Ridder(s) en/of Jonkvrouw(en) onder het genot van en met livemuziek tot 17.00 uur.

Met dank aan de organisatie van de Spiegeltent gaan we weer, in deze prachtige ambiance, op zoek naar denieuwe Ridders/Jonkvrouwen van Kasteel Stapelen. We gaan voor een gezellig toernooi, het facilitaire gebeuren van drankjes en eten wordt verzorgd vanuit de Spiegeltent.

Hopelijk kunnen we jullie begroeten, we horen graag of jullie meedoen. MELD JE AAN VIA EEN MAILBERICHT NAAR: paulger@home.nl

Het is fijn als je aangeeft met wie je deelneemt en onder welke naam we je team kunnen noteren.

Met sportieve groet, Marc, Ger en Paul van Alphen