LIONS DOMMEL EN AA ZATERDAG 15 JUNI
Op zaterdag 15 jun organiseert Lionsclub Dommel en Aa uit Boxtel en Liempde weer hun jaarlijks Feel Good evenement voor een speciale doelgroep.
In het najaar van 2018 heeft basisschool De Oversteek uit Liempde een sponsorloop georganiseerd voor de kinderen van De Voedselbank en het opgehaalde nettobedrag is aan de Lionsclub overgedragen, met het uitdrukkelijke verzoek om voor die kinderen een leuk evenement te organiseren.
Evenals in 2017 is er met de voorzitters van De Voedselbank, Vincentiusvereniging en Stichting Leergeld contact opgenomen met de vraag of zij binnen genoemde organisaties kinderen en ouders benaderen die naar de kindervoorstelling in de spiegeltent komen op die zaterdag.
In het kader van de privacy benaderen zij de ouders en wordt een totale opgavelijst ter beschikking gesteld en zorgen zij ook om als contactpersoon te fungeren tijdens het gehele programma.
Hoe ziet het programma eruit?
12.30/13.00 uur : de kinderen en ouders worden op een paar plekken in Boxtel met een dubbeldekker opgehaald en naar de spiegeltent in het park van Stapelen gebracht
13.00/13.30 uur : iedereen wordt welkom geheten en koffie, thee of fris aangeboden
13.30/14.30 uur : optreden van kindercircus SimSalaBim uit Eindhoven, zij verzorgen een compleet eigen programma wat door kinderen wordt uitgevoerd.
14.30/15.00 uur : optreden van kinderen vanuit de Starcompany, een van hen treedt op bij de Voices for Kids
15.00/15.30 uur : pauze met versnapering
15.30/16.00 uur : workshop door kindercircus SimSalaBim, alle gasten worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen
16.00/17.00 uur : alle gasten krijgen een pannenkoek aangeboden die in een pannenkoekwagen gemaakt wordt en die ze zelf mogen versieren en uiteraard daarna een ijsje
17.00/17.30 uur : alle gasten worden weer met de dubbeldekker naar e diverse opstapplaatsen gebracht
De uitvoering van dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de inbreng/inzet van:
Basisschool De Oversteek, IJs café Boxtel, Bus Specials Boxtel, Bon Salon en Lionsclub Dommel en Aa.