gemeente Boxtel

De Visie Bezoekerseconomie Boxtel 2022 – 2030 is in concept klaar. Afgelopen maanden hebben we als gemeente en sector samengewerkt aan een heldere en realistische visie, inclusief uitvoeringsprogramma. Hierin zijn de deelsectoren Retail, Horeca, Evenementen, Recreatie en Toerisme meegenomen. Zowel de Beleidsnota Detailhandel en Horeca uit 2015, als de Toeristisch-recreatieve visie Boxtel 2017 – 2021 is hiermee geactualiseerd. De nieuwe visie is uiteraard geen blauwdruk voor komende jaren, maar geeft wel een duidelijke koers.

Bent u benieuwd naar de visie en/of wilt u weten welke kansen er voor u liggen? Op 16 juni wordt de nieuwe visie gepresenteerd in de Spiegeltent in Kasteelpark Stapelen. Ondernemers en raadsleden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de bijeenkomst. De definitieve visie wordt uiteindelijk na de zomer door de raad vastgesteld.

Zien we u ook 16 juni? Aanmelden kan eenvoudig: economie@mijngemeentedichtbij.nl. Vermeld in ieder geval uw naam en onderneming. De avond start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het belooft een inspirerende en interactieve avond te worden op een prachtige locatie. We hopen u de 16e te zien. Désiré van Laarhoven en Marielle van Alphen