Alle Mogelijkheden

Of u nu een feest geeft voor familie en vrienden of een spetterende bedrijfsavond organiseert. Of u zoekt een inspirerende omgeving voor een vergadering, meeting of training. Bon Salon biedt alle ruimte.Wij maken ook graag uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis. De gezellige zitjes en intieme compartimenten en de schittering van talrijke lichtjes in geslepen spiegels vormen een uniek decor.En ook een muziekuitvoering, toneel of cabaretvoorstelling krijgt extra cachet in spiegeltent Bon Salon.

In 2014 heeft Bon Salon een uniek concept ontwikkeld. In het kader van een jubileum vonden er in de spiegeltent diverse activiteiten plaats waaronder een reünie, een feestavond, lezingen en een opening van een kunsttentoonstelling. Deze activiteiten vonden plaats in een periode van vijf weken. Een bijzondere locatie onbenut laten is zonde. Daarom werden verenigingen en ondernemers uit de gemeente in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van de mogelijkheden die Bon Salon biedt. Daarvan is massaal gebruik gemaakt. In een periode van vijf weken vonden er ruim 50 activiteiten plaats in de spiegeltent. Deze activiteiten varieerde van feestavonden, dansavonden, workshops, presentaties, filmavonden, vergaderingen, diners etc. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden treft u in de bijlage 1 een overzicht aan van de activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Bon Salon biedt de lokale gemeenschap een geheel verzorgd podium

Bon Salon biedt een compleet in stijl ingerichte spiegeltent met hedendaagse voorzieningen. In het concept verzorgt Bon Salon de gehele horeca en catering. Ondernemingen, verenigingen en organisaties geven hun wensen door en hoeven zich enkel te bekommeren over hun eigen programma. Bon Salon is in staat om aantrekkelijke arrangementen aan te bieden tegen betaalbare prijzen.

Kortom, Bon Salon biedt een bijzonder podium met vele mogelijkheden. Het enige wat we nodig hebben is een geschikte locatie voor plaatsing van de spiegeltent (en een beetje medewerking natuurlijk). Boxtel voorjaar 2015 is een mooi voorbeeld.

Er is meer mogelijk

Bon Salon is ook in staat om (i.s.m. met lokale mensen) een programma aan te bieden met als titel

‘ iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen’.