Een muzikale wereldreis met het Wereldkoor en het wereldkinderkoor.

Vele vrouwen van allerlei nationaliteiten zingen samen. De koorleden dragen zelf liederen aan uit hun thuisland zodat er behalve Nederlandse liederen ook o.a. Portugese, Turkse, Antilliaanse, Japanse, Spaanse, Engelse, Marokkaanse, Indonesisch, Chinese, Italiaanse en Poolse liederen gezongen worden.
Speciaal voor dit optreden is er een wereldkinderkoor gevormd door kinderen en kleinkinderen van de leden van het wereldkoor. Enkele liedjes worden door de beide koren samen gezongen en de kinderen zingen ook enkele nummers alleen.

Leuk voor grootouders, ouders en kinderen!

Op 8 maart 2010 is het wereldkoor opgericht en is uitgegroeid tot een enthousiast swingend “wereldkoor”. Er heerst een gezellige sfeer onderling waardoor het samen oefenen erg leuk is.
Op dit moment hebben we ongeveer 70 leden vanuit verschillende culturen. Geertje Schellekens is de dirigent en begeleidt het koor op haar gitaar.
Heb je zin om ook lid te worden van dit koor neem dan contact op Betsie van der Sloot, tel 0411631503 of via de e-mail betsie@vandersloot.demon.nl

POSTER OPTREDEN WERELDKOOR 23 JUNI IN DE SPIEGELTENT