Lionsclub Dommel en Aa en Kindercircus Sim Sala Bim.

Op zaterdag 10 juni organiseert Lionsclub Dommel en Aa een kindercircus.
De Lionsclub houdt jaarlijks een groot event, Vrienden van Boxtel Live genoemd, en het nettobedrag wordt aan goede doelen besteed wat een voorrecht is van de president. Hij heeft gekozen voor de nieuwe Voedseltuin en het Drika Habrakencarnaval.
Op 18 november 2017 is de volgende uitvoering en zie voor informatie de site van de Lions.

Daarnaast zet de club zich ook jaarlijks in om een Feel Good Event te organiseren.
Vorig jaar zijn we met 125 ouders en kinderen vanuit de Voedselbank en Sint Vincentiusvereniging naar De Beekse Bergen geweest en dat was een fantastische dag geweest.
Dit jaar kiezen we voor dezelfde groep en dus weer zijn 125 ouders en kinderen uitgenodigd en krijgen een gratis programma in spiegeltent Bon Salon aangeboden.
De ouders en kinderen worden op twee opstapplaatsen met een rode dubbeldekker opgehaald en naar Stapelen gebracht. Na ontvangst zal Kindercircus Sim Sala Bim uit Eindhoven een programma spelen en na de pauze worden de toeschouwers uitgenodigd om ook mee te oefenen en te spelen.
Aan het einde wordt er op een pannenkoek en ijsje getrakteerd en daarna worden ze weer met de dubbeldekker naar hun opstapplaats gebracht.
Dit programma wordt uitgevoerd in een fijne samenwerking met het bestuur van de Voedselbank en Sint Vincentiusvereniging aangezien zij voor de werving zorgen onder hun doelgroep.