Wil je op 16 juni een romantische avond beleven in de Spiegeltent op Stapelen ?

Spiegeltent Bon Salon met zijn gezellige zitjes en intieme compartimenten en de schittering van talrijke lichtjes in geslepen spiegels vormen een uniek decor voor een romantisch avondje dachten de leden van Go Rome!
De bekende Boxtelse band Go Rome wil de roemrijke theatergeschiedenis van de danssalon en spiegeltent van weleer weer tot leven laten komen meteen aantal romantische popsongs van de afgelopen 30 jaar. Speciaal voor deze avond zijn er een aantal verrassende nummers in gestudeerd met een romantische touch.
Romantische nummers
De titels van een aantal van deze nummers geven een indicatie van wat eraan romantiek te verwachten valt:
-Need you now
-Perfect Day
-You make loving fun
-( You are my) Guiding Light
Voor het eerste deel van de avond staan de stoelen klaar in een theateropstelling om rustig van de muziek te kunnen genieten. Omdat de Spiegeltent ook een danssalon is gaan na de eerste set de stoelen aan de kant om iedereen de kans te geven om te dansen en te swingen bij de stevigere nummers die dan worden gespeeld.

Deze avond is gratis toegankelijk, maar om teleurstellingen te voorkomen kan deze avond alleen bezocht worden als men hiervoor een uitnodiging heeft ontvangen. Een uitnodig is verkrijgbaar door een mailtje te sturen naar berbor@home.nl .

Extra romantisch tintje
Wil je deze avond extra romantische beleven dan is het mogelijk om (met je geliefde?) een plekje te krijgen in één van de speciale nisjes (geschikt voor 4 personen) die de Spiegeltent herbergt. Het enige wat je hoeft te doen is in één zin in je mail te verwoorden waarom jij graag in een van deze nisjes naar het concert wilt luisteren.

Indeling van de avond
Om overlast in het park zoveel mogelijk te beperken is er besloten is de indeling van de avond als volgt:
19.30 uur: Spiegeltent open
20.00 uur: aanvang eerste set (zittend)
21.00 uur: pauze
21.30 uur tweede set (staand/dansend)
22.30 uur einde

After Party bij Vandaag Kookt…
Wie na het optreden van Go Rome nog even wil nagenieten van goede muziek en een lekker drankje kan samen met de leden van Go Rome vanaf 22.45 uur terecht bij Vandaag Kookt… aan het Stationsplein